detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
20.02.2018 10:28
«Радіо Ера» припинило мовлення в прямому ефірі
«Радіо Ера» припинило мовлення в прямому ефірі
«Радіо Ера», власником якої з вересня 2017-го є компанія Dragon Capital, перевела мовлення у режим повтору старого контенту. Нова радіостанція «Радіо НВ» вийде в ефір 26 лютого у тестовому режимі

Про це «Детектору медіа»  розповів керівник проекту «Радіо Ера» Валерій Калниш.

Наразі прямоефірне мовлення «Радіо Ери» припинене.

«"Ера" зараз в режимі повторів. За планом з 26 лютого ми прибираємо повтори і починаємо технічне мовлення, яке, як я сподіваюся, завершиться 5 березня... У будь-якому разі в березні "Радіо НВ" мовитиме в повному обсязі», – повідомив пан Калниш.

За словами керівника, у тестовому режимі в ефірі радіостанції звучатимуть анонси, власне музичне оформлення (підклади, вльоти, id-оформлення, селфпромо).

Нагадаємо, наприкінці вересня стало відомо, що компанія Dragon Capital, у портфелі якої вже є українські медіаактиви – журнал  і сайт «Новое время», завершила угоду з придбання ТРК «Радіо Ера».

Керівником проекту «Радіо Ера FM» став Валерій Калниш, який раніше працював головним редактором газети «Коммерсантъ-Украина», «Радио Вести», а також інтернет-порталу «РБК-Україна». У жовтні він розказав «Детектору медіа» про свої плани щодо переформатування радіостанції.

12 січня стало відомо, що на початку березня замість «Радіо Ера» має запуститися нова радіостанція з робочою назвою «Радіо НВ». Ведучим денного шоу радіостанції буде колишній керівник телеканалу ТОНІС Дмитро Тузов, а колишній креативний продюсер проекту «Абзац» на Новому каналі Михайло Шамановякий з 27 листопада працює ведучим інформаційно-аналітичної програми «Аргумент Вечір» на «Радіо Ера», вестиме лінійні ефіри радіостанції. Також ефіри на «Радіо НВ» вестиме Іван Яковина та ще близько десяти відомих радіоведучих.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY