detector.media
19.02.2018 14:07
Канал «Україна» покаже мелодраму «Коли мене полюбиш ти» за сценарієм Тетяни Гнєдаш
Канал «Україна» покаже мелодраму «Коли мене полюбиш ти» за сценарієм Тетяни Гнєдаш
20 лютого на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра двосерійної мелодраматичної картини «Коли мене полюбиш ти» виробництва «Арт територія»

Про це повідомляє прес-служба телеканалу «Україна».

Фільм – про бізнесмена Євгена Головченка, який приїжджає зі столиці в маленьке провінційне місто, щоб купити і реорганізувати місцевий завод та закохується у дівчину Аню.

У фільмі знялися: Анна Адамович, Андрій Фінягін, Григорій Боковенко, Денис Роднянський, Макар Тихомиров, Слава Соломка та інші. Режисер-постановник – Роман Бровко.

«Це історія про другий шанс, який випадає дуже рідко і далеко не всім. Колись давним-давно Євген познайомився з Анею, але справив на неї негативне враження. Дівчина цуралась його, їй навіть довелось тікати, – прокоментував пан Бровко. – Але нашому герою пощастило: через роки доля подарувала йому ще одну можливість завоювати кохання Ані. Євген проходить шлях від самозакоханого донжуана до людини, готової жертвувати своїми інтересами заради щастя коханої».

Оператор-постановник фільму – Дмитро Юриков. Автор сценарію – Тетяна Гнєдаш. Виробництвом картини займалась компанія «Арт територія» на замовлення каналу «Україна». 

Прем’єра фільму «Коли мене полюбиш ти» відбудеться у вівторок, 20 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна».

Нагадаємо, зйомки проходили в Києві та Київській області восени 2017 року.

19 лютого о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра двосерійної стрічки під назвою «Курка» також за сценарієм пані Гнєдаш.

Фото: прес-служба телеканалу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY