detector.media
18.02.2018 17:02
Українсько-польський документальний проект «Панорама» обрано до участі у ZagrebDox Pro 2018
Українсько-польський документальний проект «Панорама» обрано до участі у ZagrebDox Pro 2018
Проект документальної стрічки «Панорама» Юрія Шилова виробництва кінокомпанії «МаГіКа-фільм» став одним із 12 фіналістів цьогорічного відбору до програми фестивалю ZagrebDox Pro 2018.

Про це повідомляє сайт «МаГіКа-фільм»

Програма відбудеться з 25 лютого по 2 березня у Загребі (Хорватія) в рамках Міжнародного фестивалю документального кіно ZagrebDox.

Програма ZagrebDox Pro призначена для режисерів та продюсерів документального кіно і складається з підготовчого семінару для документальних проектів на різних етапах розробки та виробництва, пітчинг-форуму та індивідуальних зустрічей проектних команд з експертами і професіоналами кіногалузі.

Цього року ZagrebDox Pro отримав рекордну кількість заявок від претендентів: до участі у відборі було надіслано 143 проекти з 39 країн світу. Дванадцять з них - в тому числі й українсько-польський проект «Панорама» - відібрані до участі у пітчингу ZagrebDox Pro 2018: 1 березня у кінотеатрі Kaptol Boutique Cinema (Загреб) проектні команди представлять свої роботи телевізійним редакторам, представникам кінофестивалів та дистриб'юторам.

Фільм створюється за підтримки Державного агентства України з питань кіно у копродукції з польською компанією Doc Education Foundation.

Нагадаємо, у 2017 році Держкіно виділило майже 489 млн грн на виробництво українських фільмів. Державну підтримку отримали 62 кінокомпанії. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY