detector.media
17.02.2018 17:07
Докази кібер-втручання Росії у вибори в США не підлягають сумніву - радник Трампа
Докази кібер-втручання Росії у вибори в США не підлягають сумніву - радник Трампа
Радник президента США Дональда Трампа з національної безпеки генерал-лейтенант Герберт Макмастер заявив, що докази втручання Росії в американські вибори 2016 року не підлягають сумніву.

Про це він заявив перед міжнародною аудиторією на Мюнхенській безпековій конференції, передає «Європейська правда» з посиланням на The Associated Press.

Герберт Макмастер відповідав на запитання російського делегата, незабаром після того, як міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров виступав на тій же сцені.

Посилаючись на обвинувальний висновок щодо 13 росіян, Макмастер сказав: «З обвинувальним висновком ФБР, докази (втручання РФ. - Ред.) неспростовні».

«Ми б не проти мати діалог з кібер-питань, якщо б Росія була щира у згортанні своєї складної форми шпигунства», - сказав він, відповідаючи на запитання про можливість співпраці США та Росії у цій сфері.

Повідомляється, що Лавров, кілька хвилин раніше, відкинув всі звинувачення, назвавши їх «просто базіканням».

 Нагадаємо, Міністерство юстиції США висунуло обвинувачення 13 росіянам і трьом російським компаніям у справі про втручання у вибори американського президента у 2016 році. Серед компаній, яким висунули обвинувачення, – «Агентство інтернет-досліджень» (так звана «Російська фабрика тролів»). У переліку обвинувачених - бізнесмен Євген Пригожин, якого в ЗМІ називають «особистим кухарем Путіна». Кремль поки не коментує висунуті звинувачення.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY