detector.media
16.02.2018 17:00
Сьогодні вперше відзначають своє професійне свято військові журналісти
Сьогодні вперше відзначають своє професійне свято військові журналісти
Військових журналістів привітав міністр оборони України Степан Полторак

Сьогодні, 16 лютого, вперше відзначають своє професійне свято військові журналісти Збройних Сил України.

Про це повідомляється на сайті Міністерства оборони України.

«Це заслужене вшанування мужності та героїзму військових журналістів, які від перших днів ворожої агресії були поруч із нашими військовослужбовцями у найгарячіших місцях українського спротиву», - сказано в привітанні міністра оборони Степана Полторака.

16 лютого 2015 року неподалік міста Дебальцеве під час виконання бойового завдання загинув редактор редакції телебачення Телерадіостудії Міністерства оборони України «Бриз» капітан 3 рангу Дмитро Лабуткін. Він до останньої своєї миті продовжував вести зйомку подій, з честю виконавши як військовий, так і журналістський обов’язок. Саме тому 16 лютого віднині є днем вшанування професійної доблесті військових журналістів.

«Ми повинні дякувати цим людям за те, що вперше у воєнній історії вони реально та практично взялися за захист інформаційного суверенітету України. Для виживання й перемоги над загарбником критично важлива стратегічна комунікація війська із суспільством. Саме військовим журналістам ми завдячуємо тій спільній та ефективній інформаційній протидії ворогу, яку вдалося організувати разом із представниками українських та закордонних засобів масової інформації. Про героїзм захисників України завдяки військовим журналістам дізнався і дізнається весь світ», - йдеться у привітанні глави оборонного відомства.

Степан Полторак подякував представникам Центральної телерадіостудії Міністерства оборони України та телерадіостудії «Бриз», колективам Військового радіо «Армія FM», Центральних друкованих органів Міністерства оборони України «Народна армія» та журналу «Військо України», всім прес-офіцерам за внесок у інформаційну боротьбу із російською агресією.

Фото: mil.gov.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY