detector.media
14.02.2018 16:25
Канал «Україна» знімає україномовну детективну мелодраму
Канал «Україна» знімає україномовну детективну мелодраму
Телеканал «Україна» почав роботу над 40-серійною україномовною детективною мелодрамою власного виробництва з робочою назвою «Виходьте без дзвінка»

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Серіал розповідає про автогонщика Богдана, який втратив дружину в автокатастрофі та вирішив притягнути до відповідальності винуватця ДТП.

 «Головний герой серіалу дійсно герой, на якого можна покластися, це практично український Супермен, людина, яка бореться з несправедливістю і не проходить повз чужу біду. Але він не єдина сила добра в цьому серіалі. Є кілька комедійних персонажів, до того ж, слідчий у нас жінка, і, звичайно, якісь романтичні стосунки ми будемо прокладати. Тому не залишимо наших глядачок без звичних сюжетних ліній», – розказала головний продюсер департаменту кіно-серіального виробництва каналу «Україна» Наталія Стрибук.

Головну роль у картині зіграє Роман Семисал.

«Моєму персонажеві не байдуже, що відбувається навколо. Якщо когось принижують, здійснюють напад, він не пройде повз, попри те, що у нього купа своїх справ. Кожна несправедливість, з якою він стикається, гостро його зачіпає, він не може закрити очі на чиїсь страждання, через що потрапляє в різні ситуації. Ми з Богданом чимось схожі, проте я не такий запальний, я більш стриманий», – охарактеризував свого персонажа Роман Семисал.

У серіалі також знімаються Любов Тищенко, Денис Роднянський, Борисенко Борислав, Маша Смолякова, Василь Баша та інші. Режисер – Костянтин Денесюк. Оператор – Олександр Клименко.

«Це серіал про простого хлопця, який доводить своїм прикладом, що одна людина насправді може змінити все, що один в полі воїн. Це серіал і про наш неперевершений Київ, про його мешканців, проблеми, таємниці, печалі й радості, він і про справжню чоловічу дружбу, яка допомагає перемогти все і всіх – загалом, серіал «наш» у всіх сенсах слова. Тому я дуже сподіваюся, що «своїм» його вважатимуть і глядачі», – зазначила креативний продюсер проекту Оксана Туник.

За повідомленням прес-служби, 40-епізодну картину знімають в Києві та Київській області. Робота над серіалом триватиме до кінця серпня. Виробництвом картини на замовлення каналу «Україна» займається кінокомпанія «Selena Films».

Нагадаємо, кінокомпанія Star Media на замовлення телеканалу «Україна» розпочала у Києві зйомки 4-серійної детективної мелодрами «Відчинене вікно».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY