detector.media
14.02.2018 13:18
Радіо «Голос столиці» повідомляє про нові програми та зміни у проекті «Точний розрахунок»
Радіо «Голос столиці» повідомляє про нові програми та зміни у проекті «Точний розрахунок»
В ефірі київського інформаційного радіо «Голос столиці» (106 FM) стартували дві нові програми – «50 відтінків бізнесу» і «Люди добрі». У програми «Точний розрахунок» з'явилася нова ведуча та змінено час виходу в ефір

Про це повідомляє прес-служба радіостанції.

«У нас в ефірі радіо "Голос столиці" запускається відразу дві нові програми – одна з них про тонкощі бізнесу, грубо кажучи "радник для тих, хто хоче розпочати свою справу". А друга – повністю присвячена темі благодійності, а саме – як розрізнити благодійні акції від шахраїв і куди звернутися, щоб допомогти», – повідомив бренд-менеджер радіостанції Олександр Димов.

«50 відтінків бізнесу» є спільним проектом «Голосу столиці» і «Офісу ефективного регулювання» BRDO. Ведучими програми стали Максим Зборовський та Олексій Дорогань. Програма виходить щопонеділка о 16:00.

Спільний проект «Голосу столиці» і незалежної громадської моніторингової організації Charity Tuner «Люди добрі» виходить в ефір щосуботи о 16.30. Ведучі – Юлія Петрова та Катерина Жук.

Крім того, як повідомляє «Голос столиці», у проекті про товари і послуги «Точний розрахунок» змінилася ведуча та час виходу в ефір. Тепер щосуботи о 14:00 програму веде Аліна Міленко.

Нагадаємо, 2 листопада в ефірі інформаційної радіостанції «Голос столиці» (106 FM) стартувало нове шоу «Вечірня варта» з ведучими Юрієм Бібіком та Олексієм Бурлаковим.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY