detector.media
14.02.2018 13:07
Прем’єра комедії «Секс і нічого особистого» запланована на 14 лютого 2019 року
Прем’єра комедії «Секс і нічого особистого» запланована на 14 лютого 2019 року
У Празі почалися зйомки романтичної комедії «Секс і нічого особистого», яку знімає кінокомпанія Star Media за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Прем’єра має відбутися рівно за рік

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив продюсер фільму Юрій Мінзянов.

«У Празі почалися зйомки романтичної комедії «Секс і нічого особистого», яку робить молода, завзята команда професіоналів. Знаєте, дивлюся на них і радію - це зростає нове, талановите покоління кінематографістів із великою відповідальністю до справи. Тому в нашому фільмі не буде пласких КВНівських жартів, а буде романтично (дата 14 лютого зобов'язує), стильно і, звичайно ж, еротично!!!» - написав пан Мінзянов.

«У головній ролі прекрасний актор, майбутній секс-символ - Роман Луцький. Ім'я головної героїні ми поки тримаємо в таємниці, представимо її на Одеському кіноринку в липні», - додав він.

Як повідомляв «Детектор медіа», 11 грудня 2017 року Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією Star Media контракт про надання проекту «Секс і нічого особистого» державної фінансової підтримки розміром 13 млн грн., що становить половину від загальної вартості виробництва фільму.

Кінопроект повнометражної стрічки «Секс і нічого особистого» став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно. Режисером фільму є Ольга Ряшина. Продюсерами  – Влад Ряшин та  Юрій Мінзянов. Сценаристи  – Сергій Притула, Валентин Сергійчук, Віталій Тильний, Володимир Ковцун та Володимир Жогло.

Нагадаємо, у жовтні компанія Star Media почала виробництво української романтичної комедії «Секс і нічого особистого» - адаптація відомого канадського формату My Awkward Sexual Adventure. Загальний бюджет картини - 26 млн. грн, з яких фінансова підтримка Держкіно складе 13 млн. грн. Серед основних знімальних локацій - Львів і Прага. Прокат запланований в Україні, Канаді, Австралії та країнах Європи. Дистриб'ютор фільму - компанія Ukrainian Film Distribution.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY