detector.media
13.02.2018 16:08
Стали відомі імена ведучих мейковер-шоу «Місія:краса» на каналі «Україна»
Стали відомі імена ведучих мейковер-шоу «Місія:краса» на каналі «Україна»
Ведучими першого на українському телебаченні парного мейковер-шоу «Місія:краса» стануть головний стиліст каналу «Україна» Ільяс Сахтара та телеведуча Анастасія Касілова. Прем'єру шоу перевтілень за власним форматом телеканал «Україна» готує до весняного сезону.

Про це повідомила прес-служба телеканалу «Україна».

«Наш проект сьогодні дійсно дуже важливий, адже ми працюємо над тим, аби підняти загальнонаціональний дух українців. Ми дуже пишаємося тим, що «Місія:краса» – саме парний проект, ми змінюємо не зовнішність жінки або чоловіка, а відроджуємо сім'ю, любов у цій сім'ї – через красу, - зазначив Ільяс Сахтара. - Люди повинні розуміти, що одна чарівна пігулка і відвідування тренінгу ситуацію не виправлять, над нею потрібно ретельно працювати. Тому наше завдання – підготувати благодатний ґрунт і закласти в нього зерно, а завдання наших героїв – не занапастити його, а виростити».

За словами Анастасії Касілової, в програмі їй відведено роль своєрідного провідника між життям героїв до і моментом, коли вони зустрічаються у фіналі програми після участі в мейковер-шоу «Місія:краса».

«Мені дуже подобається, що ми працюємо з реальними парами і у нас є можливість їм допомагати. Ми знайомимося, дізнаємося, як вони живуть, з якими проблемами в стосунках стикаються і разом їх вирішуємо, – каже Анастасія Касілова. – Стан наших героїв у фіналі програми і те, якими очима вони дивляться одне на одного після перевтілення – повірте, ці емоції ні з чим неможливо порівняти».

«Ільяс і Настя готові йти на найбільш сміливі кроки, щоб герої нарешті усвідомили проблему і зрозуміли, як можуть її вирішити», – зазначила креативний продюсер проекту Оксана Туник.

Як повідомляв «Детектор медіа», до весняного сезону телеканал «Україна» готує прем’єру мейковер-шоу за власним форматом під назвою «Місія:краса». Новий проект – це перше українське шоу перетворень, в якому беруть участь пари – чоловік та жінка.

«Місія:краса» – перший український мейковер, в якому учасниками стануть пари, чиї тривалі стосунки під впливом часу та побутових проблем втратили пристрасть і романтику, де один з партнерів хоче змінити себе, свою другу половинку та життя на краще. Окрім того, шоу зруйнує стереотип, згідно з яким догляд за своєю зовнішністю – «сором для справжнього мужика», йдеться в повідомленні.

На відміну від інших мейковерів, «Місія:краса» не вдається до пластичної хірургії та не виснажує героїв дієтами, «оскільки команда проекту переконана: все, що потрібно для краси та щастя, вже є всередині нас».

Фото: канал «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY