detector.media
12.02.2018 18:21
У Росії завершене розслідування нападу на журналістку Фельгенгауер
У Росії завершене розслідування нападу на журналістку Фельгенгауер
У Росії завершили розслідування нападу на журналістку радіостанції «Эхо Москвы» Тетяну Фельгенгауер.

Про це повідомив її адвокат Сергій Бадамшин, передає «Радіо Свобода».

Борисові Грицу, підозрюваному в нападі на журналістку, висунули звинувачення в остаточній редакції за статтею «замах на вбивство».

Нагадаємо, 23 жовтня 2017 року невідомий увірвався до редакції російської радіостанції «Эхо Москвы»  і поранив ножем ведучу Тетяну Фельгенгауер.

Пізніше головний редактор радіостанції «Эхо Москвы» Олексій Венедиктов розповів про намір евакуювати з Росії журналістку Ксенію Ларіну. Її згадували у програмі Володимира Соловйова в ефірі російської державної радіостанції «Вести FM» (ВДТРК) невдовзі після нападу на співробітницю «Эхо Москвы» Тетяну Фельгенгауер.

В інтерв’ю телеканалу «Дождь» Олексій Венедиктов наголосив, що іншого способу захистити своїх журналістів у нього немає, і евакуація Ксенії Ларіної – єдиний вихід.

Головний редактор «Эхо Москвы» зазначив, що попросив Слідчий комітет Росії допитати журналістів ВДТРК, оскільки вбачає у їхніх сюжетах спробу підбурювання до нападу на Тетяну Фельгенгауер.

24 жовтня в ефірі «Вести FM» вийшла програма Володимира Соловйова під заголовком «Ліберали, навіщо ви брешете». У ній журналіст Армен Гаспарян звинуватив Ксенію Ларіну у брехні і назвав її «відвертою сволотою».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY