detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
09.02.2018 16:56
В «1+1 медіа» проводиться внутрішня перевірка
В «1+1 медіа» проводиться внутрішня перевірка
У спортивному департаменті групи «1+1 медіа» проводиться внутрішня перевірка службою безпеки холдингу через начебто викрадення понад 200 тис. грн співробітником медіагрупи. Про це «Детектору медіа» стало відомо з власних джерел. В «1+1 медіа» факт перевірки підтвердили, але деталей не розголошують

«На проекті FootballHub працював фінансовий контролер. Він звільнився з каналу 2 лютого і, за попередніми даними, він вкрав гроші. Тільки з FootballHub він вкрав близько 220 тис. грн», – сказало джерело.

«Детектор медіа» попросив названого джерелом фінансового контролера надати коментар.

За інформацією джерела, з фінансовим контролером начебто контактував колишній керівник проекту FootballHub Дмитро Поворознюк, який днями припинив співпрацю з медіагрупою«Детектор медіа» звернувся до пана Поворознюка по коментар з цього приводу, але він воліє не коментувати своїх відносин з «1+1 медіа».

За словами джерела, наразі у спортивному департаменті «1+1 медіа» проводиться внутрішнє розслідування: «Вчора (8 лютого – ДМ) служба безпеки викликала на допит усіх співробітників FootballHub».

Прес-служба «1+1 медіа» підтвердила «Детектору медіа» факт внутрішньої перевірки, але деталі не повідомляє.

«Так, внутрішня перевірка проводиться. До з’ясування всіх обставин по справі ми не розголошуємо деталі, аби не завадити ходу слідства та не робити передчасних висновків. Правоохоронні органи не залучалися, – йдеться у відповіді «1+1 медіа». – Але нам вже достовірно відомо про порушення цінностей, бізнес-етики, зловживання службовим становищем та несанкціоноване використання ресурсів компанії Дмитром в особистих цілях».

Нагадаємо, 15 лютого група «1+1 медіа» оголосила про запуск нового проекту про футбол для соціальних мереж — FootballHub. На проекті було заплановано власне відеовиробництво, онлайн-стріми, огляди від топових блогерів, щоденні ексклюзиви, крім того великий акцент робитиметься на оформленні інформації. У вересні 2017 року  у проекта з'явився сайт. В інтерв'ю «Детектору медіа» «Дмитро Поворознюк детальніше розопвів про FootballHub.

7 лютого стало відомо, що Дмитро Поворознюк, який 8 років пропрацював у «1+1 медіа» та останнім часом керував проектом FootballHub, припинив співпрацю з медіагрупою через «організаційні непорозуміння».

За повідомленням «1+1 медіа», обов'язки керівника проекту «1+1 медіа» FootballHub тимчасово виконуватиме керівник управління зовнішньої дистрибуції відеоконтенту медіагрупи Олександр Козаченко.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY