detector.media
09.02.2018 12:29
На каналі «Україна» відбудеться прем’єра фільму «Доньки-мачухи» виробництва Star Media
На каналі «Україна» відбудеться прем’єра фільму «Доньки-мачухи» виробництва Star Media
11 лютого на каналі «Україна» відбудеться прем’єра 4-серійної картини «Доньки-мачухи» виробництва кінокомпаніъ Star Media

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Мелодрама розповідає про життя 25-річної Ірини, яка не може влаштуватися на роботу за спеціальністю та згодом стає мачухою своєї подруги. Головну роль виконала акторка Анна Кошмал.

«Моя героїня чесна, працездатна, емансипована жінка, яка готова взяти на себе всі проблеми буття. Вона готова підтримувати коханого чоловіка до останнього і завжди чинить так, як їй підказує серце. Мені дуже сподобався сценарій і команда на цьому проекті. Мій персонаж дуже цікавий для втілення, хоча подібних історій в моєму житті не траплялося – я ніколи не закохувалася в батьків своїх подруг, та й чоловіків, з якими у мене значна різниця у віці», – розповіла пані Кошмал.

У картині також зіграли: Анастасія Чепелюк, Сергій Фролов, Дмитро Сова, Світлана Зельбет, Влад Нікітюк, Наталія Кленіна. Автор сценарію: Едіна Умерова. Художники-постановники: Руслан Писаченко, Діана Тодоратьєва. Оператор-постановник: Михайло Марков.

 «Я сам знаю подібні історії. Глядачам наш фільм повинен сподобатися ще й завдяки якісно написаному сценарію і характеристикам персонажів. Крім того, над проектом працювали дуже хороші молоді українські актори, які впевнено виконували поставлені задачі», – прокоментував режисер картини Дмитро Лактіонов.

Нагадаємо, зйомки фільму розпочалися у жовтні 2017 року та проходили у Києві та Київській області.

Прем’єра фільму «Дочки-мачухи» відбудеться на каналі «Україна» у неділю, 11 лютого, о 17:00.

Фото: канал  «Україна» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY