detector.media
09.02.2018 11:00
СТБ запустить пряму трансляцію Національного відбору на «Євробачення» в HD-якості у Facebook
СТБ запустить пряму трансляцію Національного відбору на «Євробачення» в HD-якості у Facebook
У суботу, 10 лютого, стартує Національний відбір на «Євробачення-2018». Прямі ефіри розпочнуться о 19:00 одночасно на телеканалах СТБ і «UA:Перший». Паралельно з телеефіром СТБ запустить трансляцію наживо на своїй офіційній сторінці в Facebook під хештегом #EuroSTB2018.

Про це повідомила прес-служба телеканалу СТБ.

Уперше користувачі соцмереж отримають можливість відчути себе в епіцентрі головної події року, в режимі реального часу спостерігаючи за всім, що відбувається на майданчику Нацвідбору, йдеться в повідомленні.

Трансляція йтиме в HD якості без перерв на рекламу. Що відбувається за лаштунками і на сцені під час рекламної паузи, як підтримують артистів глядачі і фанати, інтерв'ю суддів, членів команди Нацвідбору, гостей прямого ефіру і, звичайно ж, самих півфіналістів - все це користувачі Facebook зможуть побачити, приєднавшись до трансляції на офіційній сторінці СТБ

«UA:Перший» транслюватиме змагання претендентів на участь у «Євробаченні-2018» на своєму сайті. 

Нагадаємо, всього заплановано два півфінали (10 і 17 лютого) і фінал (24 лютого), під час якого визначиться ім'я представника від України.

У першому півфіналі виступлять: Сonstantine, Сергій Бабкін, Laud (Влад Каращук), Kazka, The вйо, Kozak system, Vilna (Ірина Василенко), Pur: pur і The Erised.

У другому півфіналі за право представляти Україну на Євробаченні боротимуться: Ingret, Melovin, Julinoza (Юлія Запорожець), Tayanna, Kadnay, Yurcash, Mountaine Breeze, Illaria і Dilemma.

З кожного півфіналу до фіналу пройдуть всього три учасники.

Телевізійна зйомка Національного відбору проходить за адресою: пр-т Перемоги, 37 (Палац культури КПІ). Квитки можна придбати на сайті СТБ.

Члени журі Національного відбору-2018 - Джамала, Андрій Данилко та Євген Філатов (The Maneken).

Ведучий - Сергій Притула.

Музичний продюсер Нацвідбору-2018 - Руслан Квінта.

Фото: СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY