detector.media
08.02.2018 18:02
У дні Олімпіади канал Eurosport надасть пробну безкоштовну підписку на Eurosport Player
У дні Олімпіади канал Eurosport надасть пробну безкоштовну підписку на Eurosport Player
Глядачі України разом з іншими глядачами країн Європи отримають п'ятиденний безкоштовний доступ до перегляду подій Зимової Олімпіади у Пхьончхані (Південна Корея) на Eurosport Player.

Про це це повідомляє прес-служба каналу Eurosport.

Напередодні старту Олімпійських ігор Eurosport опублікував перші фотографії інноваційної студії Eurosport Cube, розташованої в Пхьончхані, а також аналогічних студій в ряді країн Європи. В цілому їх число досягне 17, а в дні Ігор їх гостями стануть 150 експертів із зимових видів спорту.

Офіційно трансляції Олімпіади в Україні будуть доступні тільки на каналах Eurosport і «UA: Перший», а включення зі студій можна буде також побачити в Eurosport Player і на сайті Eurosport.com.

Щоб досягти максимального охоплення і показати Олімпіаду на рекордній кількості екранів, Eurosport пропонує безкоштовну п'ятиденний пробну підписку на Eurosport Player, яка буде доступна в більшості країн Європи. Крім Eurosport Player, шанувальники спорту зможуть побачити всіх улюблених спортсменів і всі їхні змагання в спеціальному розділі сайту Eurosport.com.

«Ми не раз підкреслювали, що хочемо відкрити безпрецедентний доступ до Олімпіади і показати її на рекордній кількості екранів. Крім того, ми прагнемо залучити молоду аудиторію, і ту увагу, яку ми приділяємо інноваційним технологіям, підтверджує це прагнення. Цифрові платформи Eurosport - єдиний ресурс, де не буде упущено жодної хвилини Олімпійських ігор. Завдяки нашій пропозиції глядачі майже всієї Європи як мінімум п'ять днів зможуть стежити за своїми фаворитами абсолютно безкоштовно. Це відмінна можливість зануритися в магічну атмосферу ігор в будь-який час і на будь-якому екрані», - сказав генеральний директор Eurosport Пітер Хаттон.

Eurosport має намір показати перші повністю цифрові Ігри в 48 країнах Європи, відкриваючи доступ до прямих трансляцій та відео за запитом. Цифрові платформи Eurosport покажуть понад 4000 годин трансляцій і понад 100 змагань, при цьому як мінімум 900 годин - більше, ніж будь-коли раніше в Європі - вийдуть в прямому ефірі.

Як повідомляє прес-служба Megogo, з 9-го по 25 лютого на платформі Megogo українські та білоруські користувачі зможуть подивитися XXIII Зимові Олімпійські ігри на каналах Eurosport.

Нагадаємо, згідно з субліцензійним договором з купівлі прав на трансляцію в Україні зимових Олімпійських ігор-2018 і літніх Олімпійських ігор-2020 «UA: Перший» покаже найважливіші зустрічі й фінальні етапи головних змагань, а всі змагання будуть доступні на телеканалах, які входять до медіа-компанії Discovery Communications, – це Eurosport 1, Eurosport 2 та більш як 4000 годин трансляцій у Eurosport Player.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY