detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
08.02.2018 12:41
Проектом FootballHub тимчасово керуватиме Олександр Козаченко – «1+1 медіа» (ОНОВЛЕНО)
Проектом FootballHub тимчасово керуватиме Олександр Козаченко – «1+1 медіа» (ОНОВЛЕНО)
Обов'язки керівника проекту «1+1 медіа» FootballHub тимчасово виконуватиме керівник управління зовнішньої дистрибуції відеоконтенту медіагрупи Олександр Козаченко. Раніше цю посаду обіймав Дмитро Поворознюк, який припинив співпрацю з «1+1 медіа»

Про це «Детектору медіа» повідомила прес-служба «1+1 медіа».

«Проект продовжить свою діяльність. Наразі ми знаходимося в пошуку спеціаліста, який візьме на себе обов’язки керівника проекту FootballHub на постійній основі. Розглядаємо як внутрішніх кандидатів, так і зовнішніх, – йдеться у відповіді медіагрупи. – Тимчасово Дмитра Поворознюка замінить керівник управління зовнішньої дистрибуції відеоконтенту 1+1 медіа Олександр Козаченко».

У «1+1 медіа» також повідомили, що з команди проекту FootballHub співпрацю було припинено лише з паном Поворознюком.

Нагадаємо, 15 лютого група «1+1 медіа» оголосила про запуск нового проекту про футбол для соціальних мереж — FootballHub. На проекті було заплановано власне відеовиробництво, онлайн-стріми, огляди від топових блогерів, щоденні ексклюзиви, крім того великий акцент робитиметься на оформленні інформації.

В інтерв'ю «Детектору медіа» «Дмитро Поворознюк детальніше розопвів про FootballHub.

У вересні 2017 року стало відомо, що у проекта з'явився сайт.

7 лютого стало відомо, що Дмитро Поворознюк, який 8 років пропрацював у «1+1 медіа» та останнім часом керував проектом FootballHub, припинив співпрацю з медіагрупою через «організаційні непорозуміння».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY