detector.media
08.02.2018 09:18
З «1+1 медіа» йде керівник проекту FootballHub Дмитро Поворознюк
З «1+1 медіа» йде керівник проекту FootballHub Дмитро Поворознюк
Дмитро Поворознюк, який 8 років пропрацював у «1+1 медіа» та останнім часом керував проектом FootballHub, звільняється через «організаційні непорозуміння»

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні я залишаю "1+1 медіа" та проект FootballHub. Із холдингом у мене виникли організаційні непорозуміння. Їхнім стартом став новий проект SportPlace, до якого я приєднався і хотів поєднувати роботу, – пояснив він. – "1+1 медіа вважає новий проект" конкурентом, а залучення кількох працівників FootballHub для фрілансу на SportPlace – недопустимою ситуацією. Ми вирішили припинити співпрацю з "1+1 медіа"... "1+1 медіа2 є ряд претензій до мене під час становлення FootballHub, у мене є ряд претензій до холдингу».


Пан Поворознюк також повідомив, що пропрацював у медіахолдингу 8 років.

«Детектор медіа» попросив «1+1 медіа» прокоментувати звільнення пана Поворознюка та повідомити, чи продовжить проект існування.

 

Нагадаємо, 15 лютого група «1+1 медіа» оголосила про запуск нового проекту про футбол для соціальних мереж — FootballHub. На проекті було заплановано власне відеовиробництво, онлайн-стріми, огляди від топових блогерів, щоденні ексклюзиви, крім того великий акцент робитиметься на оформленні інформації.

В інтерв'ю «Детектору медіа» «Дмитро Поворознюк детальніше розопвів про FootballHub.

У вересні 2017 року стало відомо, що у проекта з'явився сайт.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY