detector.media
06.02.2018 14:01
До 9 лютого журналістів запрошують подаватися на участь у проекті «Громадські детективи»
«Експертний центр з прав людини» за підтримки програмної ініціативи «Громадське здоров’я» міжнародного фонду «Відродження» запрошує журналістів взяти участь у проекті «Громадські детективи», що дає можливість першими дізнатися про порушення прав людини у своєму місті чи області.

«У 2018 році в Україні розпочинає роботу Інститут громадських детективів, завданням якого є розслідування та попередження порушень прав людини правоохоронними органами, зокрема вразливих груп населення (наркозалежних, у тому числі учасників програми ЗПТ, та секс робітників)», - анонсують ініціатори проекту.

До участі в проекті «Громадські детективи» запрошуються журналісти з таких областей: Вінницька, Дніпропетровська, Житомирська, Запорізька, Кіровоградська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернігівська.

Заявки можуть подавати ті, хто відповідає наступним критеріям:

Відібрані кандидати пройдуть спеціалізоване навчання, отримають експертну та інформаційну підтримку своєї діяльності та стануть частиною всеукраїнської команди громадських детективів.

Конкурс відбувається в 2 етапи:

І. Прийом анкет;

ІІ. Співбесіда

Анкети та документи приймаються до 9 лютого 2018 року. Заповнити анкету можна за посиланням: http://bit.ly/2nmsXbP.

Про результати І етапу конкурсу відібраних кандидатів буде повідомлено 19 лютого.

*Експертний центр з прав людини – команда аналітиків з питань прав людини у сфері кримінальної юстиції, яка працює для того, щоб зробити систему кримінальної юстиції в Україні справедливою та дієвою для неухильного дотримання прав людини.

За додатковою інформацією можна звернутися за телефоном: +38 095 39 300 39 або за e-mail: ExpertHRcenter@gmail.com.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY