detector.media
05.02.2018 17:40
«Молодість» покаже фестиваль фільмів минулого року, які не були у прокаті в Україні
«Молодість» покаже фестиваль фільмів минулого року, які не були у прокаті в Україні
КМКФ «Молодість» за підтримки дистриб’юторської компанії B&H влаштовує міні-фестиваль спецпоказів найкращих фільмів 2017 року, що так і не потрапили до українського кінопрокату. «Невидане» відбудеться 14-19 лютого у Києві (кінотеатр «Київ»).

Про це повідомляє прес-служба фестивалю.

Ці стрічки здобули визнання на Берлінському кінофестивалі та найбільшому американському огляді незалежного кіно Sundance, отримали відзнаки спільнот критиків і кінопрофесіоналів, номінації на престижні «Золотий глобус» та «Оскар» – але так і не дійшли до широкого глядача в Україні.

«Щороку ми показуємо здебільшого фільми, які не дійдуть до наших кінотеатрів і матимуть мало шансів бути представленими українському глядачеві. "Молодість" залишається найбільшим кінофестивалем у країні, та навіть із кількома сотнями фільмів у програмі багато цікавинок неминуче залишаються поза нею. Тож ми робимо і менші події, аби представити аудиторії справжнє мистецтво. І ми вдячні, що наш партнер, компанія B&H, підтримує нас у представленні вагомого й захопливого кіно», - зазначив програмний координатор «Молодості» Богдан Жук.

У День святого Валентина фестиваль відкриватиме фільм про кохання – «Назви мене своїм ім’ям» режисера Луки Ґуаданьїно. Ця історія кохання 17-річного юнака та 24-річного вченого на фоні сонячних італійських пейзажів стала найбільшим хітом фестивалю «Молодість.

Також будуть показані фільми:

-«Ведмідь Бріґсбі», реж. Дейв Маккері

- «Історія привида», реж. Дейвід Ловері

- «Ромен Дж. Ізраел, адвокат», реж. Ден Ґілрой

- «Сніговик», реж. Томас Альфредсон

Покази фільмів відбудуться мовою оригіналу з українськими субтитрами.

Нагадаємо, з 27 лютого по 5 березня у Києві за підтримки Посольства США в Україні відбудеться 8-й Фестиваль американського кіно «Незалежність», повідомляють організатори фестивалю.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY