detector.media
01.02.2018 11:50
«Інтер» назвав дату старту нового сезону проекту «Орел і решка»
«Інтер» назвав дату старту нового сезону проекту «Орел і решка»
У неділю, 4 лютого, об 11:00 на телеканалі «Інтері» - прем'єра нового сезону проекту «Орел і решка. Перезавантаження» виробництва TeenSpirit Studio. Ведучі Антон Птушкін і Настя Івлєєва продовжать «перезавантаження» найяскравіших і найцікавіших куточків планети, в яких вже побувала команда тревел-шоу, почавши з подорожі по Америці.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу «Інтер».

Під час першого сезону «Перезавантаження» команда проекту побувала в 40 містах і остаточно переконалася, що двох однакових подорожей не буває: світ величезний, дивовижний і постійно змінюється. Тому було прийнято рішення продовжувати показувати ті місця, які найбільше вразили і учасників, і глядачів перших сезонів «Орла і решки».

«У перших 20 випусках нового сезону ми покажемо вам просто «дахозносний» маршрут. Хто обожнює Америку - записуйте: від самого південного краю ми підніматимемося все ближче до США і доїдемо до Півночі Америки, - говорить генеральний продюсер проекту Олена Синельникова.

США, Канада, Бразилія, Аргентина, Коста-Ріка, Нікарагуа, Гренландія, Гватемала, Домінікана, Перу, Болівія, - глядачі дізнаються, як змінилися найпопулярніші американські міста і що цікавого там чекає мандрівників сьогодні. У новому сезоні на ведучих Антона Птушкіна і Настю Івлєєву чекає ще більше пригод, неймовірних випробувань і екстремальних моментів.

«Перезавантаження» Америки почнеться в найпівденнішому місті на планеті - Ушуайі. Далі тільки Антарктида. Минулого разу столиця Вогненної Землі вразила ведучих Колю Сергу і Регіну Тодоренко пронизливим холодом, вічними сутінками і фантастичними природними красотами. Чим здивує і вразить Ушуайя Антона Птушкіна і Настю Івлєєву, можна буде побачити в першому випуску тревел-шоу «Орел і решка. Перезавантаження. Америка» в неділю, 4 лютого, об 11:00 на телеканалі« Інтер».

Фото: канал «Інтер»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY