detector.media
25.01.2018 14:07
«Золоту кнопку» YouTube отримав проект телеканалу СТБ «Все буде добре»
«Золоту кнопку» YouTube отримав проект телеканалу СТБ «Все буде добре»
Минулого року в проекта телеканалу СТБ «Все буде добре», як і в Нового каналу, з'явився мільйон підписників на YouTube

Про це повідомили «Детектору медіа» в прес-службі компанії StarLight Digital.

«Друзі, порадійте разом зі мною! У минулому році одразу два YouTube канали холдингу StarLightMedia здолали одну з найбільш бажаних вершин в світі YouTube - 1 000 000 підписників, - написав на своїй сторінці в Facebook керівник відділу по монетизації контенту на YouTube StarLight Digital Роман Балінський. - Хоч це було і давно, але нагороди ми отримали зараз. Покатавшись по світу якихось 10 місяців, вони у мене в руках! Я з радістю передаю їх на проект «Все буде добре» і на Новий канал. Головна мета попереду, зараз на каналах - близько 1,7 млн ​​передплатників на кожному. Ми разом прагнемо вперед і готуємо місце для діамантової кнопки!».

Нагадаємо, діамантову кнопку дають за досягнення позначки в 10 мільйонів підписників.

«Все буде добре» на YouTube - це перший в Україні канал з ТБ-контентом, який став настільки популярним, йдеться в повідомленні.

«Після отримання срібної кнопки ми дуже сподівалися на те, що візьмемо і золоту. За цей рік було створено багато цікавого контенту, ми розкрили понад 500 нових тим, що допомогло нам наростити аудиторію і завоювати цю нагороду. Попереду новий сезон, який, я впевнена, допоможе нам наблизитися і до діамантової кнопки!» - коментує керівник проекту «Все буде добре» Ольга Недогода.

До слова, у новому сезоні на шоу очікують великі зміни, обіцяють його автори. Прем'єрні випуски «Все буде добре» на YouTube каналі або на сайті - з 5 березня.

Як повідомляв «Детектор медіа», у середу, 24 січня, прес-служба Нового каналу повідомила, що Новий став першим українським телеканалом, який отримав від YouTube «Золоту кнопку». Наразі канал налічує 1,5 млн підписників. 

Фото: StarLight Digital 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY