detector.media
Детектор медіа
24.01.2018 15:57
Знімальна група в цементі, Ольга Фреймут в кадрі: як знімали промо нового сезону «Від пацанки до панянки»
Знімальна група в цементі, Ольга Фреймут в кадрі: як знімали промо нового сезону «Від пацанки до панянки»
Величезні двері винесли вибухом з четвертого дублю

Днями в мережі з’явилося промо нового сезону реаліті Нового каналу «Від пацанки до панянки». Як ви вже знаєте, в так званій Школі леді нова директорка – Ольга Фреймут. За сюжетом відеоролику вона прямує до великої університетської аудиторії, аби познайомитися з пацанками, але виявляється, що ті заблокували двері зсередини. Тоді телеведуча відступає на кілька кроків, і двері самі злітають з петель.

«Щоб у кадрі це вийшло ефектно, нам знадобилися пневмогрмата, цемент, власне двері та чотири дубля, – розповідає про зйомки цього ролику режисерка Марія Матвеєва. – Так, наші художники зробили копію триметрових стулок, і ми їх чотири рази виносили! Уперше вони не схотіли вилітати, вдруге вилетіли до того, як їх підірвали, втретє ми напустили надто багато пилу. Нарешті, четвертий раз був ідеальним – злетіли з петель і впали на останній ряд парт, і все це в клубах пилу».

Знімали проморолик в інтер’єрах  столітнього хімічного корпусу Київського політехнічного інституту. Роль пилу, який ефектно огортає вибиті двері, зіграв сухий цемент, який засипали у пневмогармату. Тож після чотирьох дублів знімальна група була надійно «зацементована».

До речі, вперше в проморолику знялися не тільки актриси, але й самі пацанки.

«Проморолики попередніх сезонів з міркувань безпеки ми знімали з професійними актрисами, – говорить директор департаменту промо і зв'язків із громадськістю Ольга Балабан. – Цього разу так вийшло, що за кілька днів до зйомок проходила фінальна фотосесія учасниць, а паралельно в сусідньому приміщенні – фотозйомка для рекламного макету з актрисами. Там я побачила, як же круто працюють пацанки. Ми запросили кількох героїнь сфотографуватися для макета – і не пошкодували. Вони адекватні, талановиті, з ними було дуже комфортно знімати. Дівчата цікавіші за запрошених актрис. У результаті я запропонувала режисерові ризикнути й запросити трьох найкрутіших на зйомки промо. Ніхто краще не зіграє пацанок, ніж самі пацанки».

Фото: прес-служба Нового каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY