detector.media
23.01.2018 13:32
У Москві відбудеться суд щодо подовження арешту Сущенку
У Москві відбудеться суд щодо подовження арешту Сущенку
24 січня у Московському міському суді відбудеться засідання щодо подовження строку тримання під вартою українському журналісту Роману Сущенку

Про це у Facebook повідомив адвокат журналіста Марк Фейгін.

«Завтра, 24 січня, відбудеться суд щодо продовження терміну утримання під вартою українського журналіста Сущенко, о 11.30, в Мосміськсуді», – написав захисник.

Як повідомляв «Детектор медіа», власного кореспондента інформаційного агентства «Укрінформ» у Франції Романа Сущенка затримали 30 вересня 2016 року у Москві, куди він прибув з приватним візитом. Увечері 2 жовтня російські ЗМІ повідомили, що Сущенка тримають у СІЗО «Лефортово» і звинувачують у «шпигунстві». Покарання за ст. 276 КК РФ («Шпигунство») передбачає до 20 років позбавлення волі. 

25 вересня Московський міський суд продовжив арешт кореспонденту Укрінформу Романові Сущенку на два місяці, до 30 листопада.

21 жовтня стало відомо, що слідство у справі журналіста Романа Сущенка закінчене. Адвокат Марк Фейгін і його підзахисний ознайомлюються з десятьма томами справи.

18 січня, Московський міський суд відхилив скаргу адвоката українського журналіста Романа Сущенка на рішення суду першої інстанції про продовження терміну утримання його під вартою до 30 січня 2018 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY