detector.media
22.01.2018 17:34
Благодійний марафон «Здійсни мрію» зібрав рекордну суму понад 1 000 000 гривень
Благодійний марафон «Здійсни мрію» зібрав рекордну суму понад 1 000 000 гривень
У грудні минулого року «Сніданок з 1+1» уже традиційно провів до Дня Святого Миколая благодійний телемарафон. Цього разу кошти збирали для проекту «Здійсни мрію», який допомагає втілити у життя мрії тяжко хворих дітей.

Ведучими телемарафону стали Єгор Гордєєв і Неллі Шовкопляс разом із кураторкою проекту Лідією Таран. Співведучою стала також маленька підопічна проекту Ярослава Чеклова, мрія якої – станцювати з Ахтемом Сеітаблаєвим – здійснилася в ефірі «Танців з зірками». Ініціатор акції –  фонд «Ти не один» за підтримки благодійного фонду «Крона».

Наразі на рахунках проекту налічується 626 773 гривень (!) зібраних коштів, зокрема, перерахованих за продаж зіркових лотів на благодійному марафоні «Здійсни мрію». До цієї суми буде додано також це 550 000 гривень від продажу картини Оксани Мась «Блакитна Зірка. Схід» – саме таку суму запропонував колекціонер, який захотів зберегти своє ім’я в таємниці.  Тож на організацію і здійснення мрій тяжко хворих дітей нам вдалося зібрати 1 мільйон 176 тисяч 773 гривні.  Це рекордна сума, яка майже у 5 разів перевищує попередній найвищий результат «Сніданку». 

Нагадаємо, що всесвітньо відома українська художниця Оксана Мась долучилася до благодійного марафону “Здійсни мрію”, передавши свій лот – картину «Блакитна Зірка. Схід». Стартова ціна благодійного лоту становила 300 000  гривень. Це менше реальної ціни, адже експерти Sothbey’s в Італії оцінили цю роботу вдвічі дорожче. Багато охочих змагалися за «Зірку» на «тихому аукціоні» під час роботи виставки в Києві в Art Ukraine Gallery, щоб придбати у свою колекцію зразок вічного мистецтва і подарувати світові більше добра. 

Оксана отримала чарівну паличку – спеціальну відзнаку для доброчинців проекту “Здійсни мрію”, чарівників, які допомагають здійснювати мрії маленьких пацієнтів українських лікарень.

Виставку творів Оксани Мась у Києві вирішено подовжити ще на тиждень (до 28 січня) через велику увагу до них, і «Зірку» ще можна побачити на власні очі за адресою Art Ukraine Gallery (Київ, вул. Грушевського, 9А). Двері відчинені щодня з 10:00 до 19:00. Потім картину буде передано у приватну колекцію.  А 1 лютого в Мілані відкриється велика персональна виставка Оксани Мась на запрошення аукціонного дому Sothbey’s.   

«Здійсни мрію» – це проект 1+1, ТСН, фонду «Ти не Один», що дарує радість та реалізує мрії тяжко хворих дітей, для яких кожен прожитий день – це чудо. http://wish.1plus1.ua/

Нагадаємо, українські зірки надали для благодійного марафону «Сніданку з 1+1», який відбувся у прямому ефірі в День Святого Миколая 19 грудня, 21 унікальний лот. За лоти можна було позмагатися на сторінці ранкового шоу у Facebook. Їх надали Дмитро Комаров, Ахтем Сеітаблаєв, Савва Лібкін, Олександр Ткаченко, Олександра Лобода, гурт «Антитіла», Олександр Авраменко, Руслан Сенічкін, Валентина Хамайко, актори Студії «Квартал 95», Катерина Кухар, Сергій Махно, Катя Сільченко, Андре Тан. Усі лоти були успішними.

Дякуємо всім меценатам, телеглядачам, небайдужим людям, всім, хто вірить і робить добро! Це надзвичайно важливо – дарувати дітям мрії, які допомагають жити, надію і віру у краще майбутнє. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY