detector.media
18.01.2018 17:40
На каналі «112 Україна» стартував проект «Близький Схід»
На каналі «112 Україна» стартував проект «Близький Схід»
17 січня в ефірі «112 Україна» вийшов перший репортаж в рамках проекту «Близький Схід», який створюэться за спільної ініціативи каналу та UCBI II, проекту «Зміцнення громадської довіри», що фінансує Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Про це повідомляє прес-служба каналу.

У проекті «Близький Схід» будуть показані історії людей, що творять новітню історію Донбасу.

За форматом це серія спеціальних репортажів, які телеканал показуватиме двічі на тиждень (щосереди і щосуботи о 19.00) протягом півроку. Після завершення проекту буде створено документальний фільм.

«На Донбасі живуть люди, які перемагають обставини, які не здаються. Багато кого з них зачепила війна, одні –  стали вимушеними переселенцями, декому довелося захищати Україну зі зброєю в руках, а потім знову повертатися до мирного життя. Їхня небайдужість, ідеї та дії, пошук можливостей для розвитку бізнесу й громад змінюють життя на краще. І дають орієнтири для тих, хто поїхав, але хотів би повернутися», – розповіла авторка ідеї проекту і керівниця служби новин «112 Україна» Ірина Малихіна.

Нагадаємо, 30 грудня на телеканалі «112 Україна» вийшов останній випуск програми журналістських розслідувань «Народна прокуратура».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY