detector.media
18.01.2018 17:13
Новий сезон шоу «Хто зверху?» з Лесею Нікітюк стартує у лютому
Новий сезон шоу «Хто зверху?» з Лесею Нікітюк стартує у лютому
Сьомий сезон шоу «Хто зверху?» з ведучою Лесею Нікітюк, яка замінила колишню ведучу Катерину Варнаву, стартує на Новому каналі наприкінці лютого.

Про це повідомляє прес-служба Нового каналу.

Як повідомляв «Детектор медіа», Леся Нікітюк стане у шоу новою опоненткою Сергія Притули, а також новим капітаном жіночої команди шоу.

«Коли ми шукали нову ведучу, в нас було два головні критерії відбору – почуття гумору і вміння імпровізувати. Адже вміти парирувати Сергію Притулі – майстерність високого рівня, і зробити це може реально не кожен. Леся – унікальна ведуча з відмінним почуттям гумору. Вона об'їхала весь світ, знає безліч історій з життя. І я впевнена, що вона сподобається глядачам у новій ролі. Адже її жарти, розповіді, навіть манера говорити близькі всім», - сказала Олена Маторіна, директорка творчого об'єднання, яке створює «Хто зверху?».

Рік тому Леся Нікітюк брала участь у шоу як гравець.

«Коли я була учасницею, то дуже хвилювалася і робила все, щоб наша команда опинилася «зверху». Тепер я капітан, і ще більше хвилююся, і ще сильніше бажаю нашій команді перемог, а чоловічий – довгої низки поразок. Ми ж на ігровому майданчику не просто розважаємося, ми гроші заробляємо!», - сказала ведуча.

Нагадаємо, російська телеведуча Катерина Варнава не змогла брати участь у зйомках проекту «Хто зверху?» через те, що СБУ на п'ять років заборонила їй в'їзд в Україну, про що стало відомо в травні 2017 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY