detector.media
18.01.2018 15:55
У невиході «Українського формату» в ефір немає жодної політики – Василь Голованов
У невиході «Українського формату» в ефір немає жодної політики – Василь Голованов
За словами ведучого програми, виконавчого продюсера каналу NewsOne Василя Голованова, поширення «брудних чуток» про невихід «Українського формату» через компромат на власника NewsOne – це спроба «хайпонути» на популярності каналу

У середу, 17 січня, глядачі телеканалу NewsOne не побачили в ефірі черговий випуск політичного ток-шоу «Український формат».

Цікаво, що за кілька годин до ефіру відомий в медійних колах своїми певними заявами телеведучий і блогер Олексій Дурнєв повідомив на своїй сторінці в Facebook, що в програмі «Український формат» планувалося обговорювати «серйозний компромат» на власника каналу NewsOne Євгена Мураєва.

«Ребят, вопреки расхожему мнению, что канал Newsone находится на ручном управлении Евгения Мураева сегодня в эфире их главного шоу «Украинский формат» более четверти эфира будет обсуждаться очень серьезный компромат на этого человека. Считаю, что это большой шаг навстречу свободе слова и вдвойне приятно, что именно на этом канале. Сегодня в 20:00.

Upd: эфир отменили(», - написав блогер.

Повідомлення Олексія Дурнєва згодом прокоментував Володимир Горковенко, який є завідувачем відділу Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації Президента України (хоча у соцмережах називає себе фрілансером): 

«Ток-шоу «Український формат» не вийшло в ефір каналу NEWSONE TV. Василь Голованов сказав, що «з незалежних від них причин». Правда, вдень Олексій Дурнєв анонсував нечувану свободу слова на телеканалі. Мовляв, в «Українському форматі» буде оприлюднено компромат на власника каналу, яким є нардеп Євген Мураєв. Вочевидь, компромат законсервували і на ньому поставили штемпель «заборонено цензурою власника», - написав Володимир Горковенко.

«Детектор медіа» звернувся за поясненнями до одного з ведучих програми, виконавчого продюсера каналу NewsOne Василя Голованова.  

Пан Голованов назвав чутки щодо зняття програми з ефіру через нібито компромат на Євгена Мураєва «брудними політтехнологіями». За його словами, невихід програми в ефір пов'язаний з організаторськими питаннями.

«Ніякої політики немає, є спроба «хайпонути» на нашому світлому імені, — сказав «ДМ» пан Голованов. – У тому числі й з боку президентської адміністрації, чиїм  співробітником є пан Горковенко, який поширював чутки про політичний підтекст невиходу програми в ефір».

Як повідомляв «Детектор медіа», днями на телеканалі NewsOne повідомили, що не розповсюджували інформацію про так звані «заяви Порошенка» до ФСБ та вимагають від Адміністрації Президента України публічних вибачень.

За повідомленням каналу, в офіційній заяві прес-служби Порошенка йшлося про те, що NewsOne розповсюдив фейкову інформацію про так звані «заяви Порошенка» до спецслужб Російської Федерації.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY