detector.media
17.01.2018 12:42
У США відкладено судовий розгляд щодо Манафорта
У США відкладено судовий розгляд щодо Манафорта
Федеральний суддя США відклала встановлення строку судового розгляду для екс-керівника штабу Дональда Трампа та колишньому політтехнологу Партії регіонів Полу Манафорту, який є однією з ключових фігур у розслідуванні російського втручання у вибори в США

Про це повідомляє «Укрінформ» з посиланням на Reuters. 

«Уряд намагався почати судовий процес у травні. Проте суддя Емі Берман Джексон під час слухання у вівторок у окружному суді округу Колумбія заявила, що судовий розгляд щодо Манафорта та його ділового партнера Річарда Гейтса навряд чи розпочнеться до осені», – йдеться у повідомленні.

За повідомленням видання, сторона захисту заявила, що уряд не надав усіх зібраних доказів, і їм потрібно більше часу на їх вивчення.

Також суддя застерегла пана Гейтса та його адвокатів щодо порушення правил, які забороняють обговорювати справу з пресою. Крім того, Джексон погодилася звільнити Гейтса з-під домашнього арешту.

 

Як повідомляв «Детектор медіа», 30 жовтня ФБР звинуватила колишнього голову виборчого штабу президента Дональда Трампа Пола Манафорта, який багато років працював в Україні на виборчих кампаніях Віктора Януковича та Партії регіонів, за 12 епізодами, включно зі змовою проти влади США.

У звинуваченні окремо вказано, що з 2006 до 2015 року Пол Манафорт як консультант та лобіст працював незареєстрованим представником Партії регіонів, Віктора Януковича та «Опозиційного блоку». Зазначено, що так він заробив десятки мільйонів доларів, з яких не сплатив податків у США.

На початку грудня стало відомо, що газета Kyiv Post опублікує статтю про Манафорта, яку в США вважають порушенням умов звільнення його під заставу.

У грудні суд заборонив Манафорту спілкуватися з журналістами.

На фото - Пол Манафорт

Фото: "Хвиля"

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY