detector.media
17.01.2018 11:43
Журнал Viva! повідомляє про зміни на сайті
Журнал Viva! повідомляє про зміни на сайті
Новий дизайн Viva.ua повністю адаптується під мобільні пристрої, основна роль відводиться візуальній складовій

Про це йдеться у прес-релізі видання.

Повідомляється, що новини про зірок зараз відображаються в рухомому рядку хедеру сайту в розділі Breaking News. Крім того, блоки «Ексклюзив», «Відео», голосування за «Образ дня», розділ «Найпопулярніше» сортують інформацію по інтересам для швидкого пошуку релевантних статей і новин кожному відвідувачеві сайту.

«До 10-річчя сайту Viva.ua наша команда вирішила вдихнути в проект нове життя, зробити його ще більш актуальною завдяки стильному дизайну і зручній навігації. Наша мета – не тільки зміцнити лідируючі позиції на медіаринку, а й стати ще цікавіше, сучаснішими і привабливішими для наших улюблених читачів і партнерів. Вже зараз, дивлячись на показники відвідуваності Viva.ua в січні, можна з упевненістю сказати, що перезапуск вдався!» – прокоментувала зміни головний редактор сайту Людмила Грицфельдт.

«Оновленим сайтом ми раді представити наші нові медійні можливості в прив'язці до головних маркетингових діджитал-трендам», – прокоментувала головний редактор Viva!, шеф-редактор Viva.ua Іванна Слабошпицька.

Нагадаємо, у березні 2016 року видавнича компанія «Едіпрес Україна» провела редизайн журналу про фешн, б'юті і зірок «Viva! Україна». 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY