detector.media
14.01.2018 13:01
Пішов з життя журналіст Дмитро Гомон
Пішов з життя журналіст Дмитро Гомон
Журналіст телеканалу «Еспресо» Дмитро Гомон помер у ніч на неділю, 14 січня. Впродовж останніх кількох місяців він боровся з тяжким захворюванням - раком печінки.

Про смерть журналіста повідомила його дружина Тетяна Гомон у Facebook.

«Дорогі мої. Ми всі вірили і докладали неймовірних зусиль, щоб цього посту не було. Але. Діми не стало сьогодні біля другої ночі. Він до останнього моменту був у повному розумі, з мінімальною кількістю знеболювальних за останній місяць. Вдячні всім за можливість провести останні два тижні наодинці в чудовій країні, гуляти, розмовляти. Він був налаштований боротися і боровся, адже лікування в Ізраїлі надало сили і віри. Ми всі сподівалися, і я ні на мить ні про що не жалкую», - написала вона.

Інформацію щодо часу та місця прощання родина журналіста повідомитьб у понеділок, 15 січня.

Раніше Тетяна Гомон повідомляла про онкозахворювання чоловіка: «Мені важко про це писати, але Діма важко захворів. Місяць тому він потрапив до лікарні, тільки зараз додаткові обстеження виявили причину його поганого самопочуття - рак печінки з метастазами в черевній порожнині і легенях. Операція неможлива, хіміотерапія також, тому що рак печінки тим і підступний». 

«Детектор медіа» висловлює співчуття рідним і близьким померлого.

Фото: Facebook Тетяни Гомон

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY