detector.media
14.01.2018 10:20
Адміністрація Президента розраховує, що ЗМІ вибачаться за публікацію «фейків» щодо заяв Порошенка не діяти проти Росії
Адміністрація Президента розраховує, що ЗМІ вибачаться за публікацію «фейків» щодо заяв Порошенка не діяти проти Росії
Прес-служба Адміністрації Президента України розповсюдила заяву для ЗМІ, у якій йдеться, що «оприлюднені так звані "документи" від імені Петра Порошенка є низькопробною підробкою та фейком, виготовленим і закинутим телекомпанії "Руставі-2" спецслужбою Росії».

Заява АП опублікована на сайті глави держави.

«Найкрасномовніше про провал ФСБ свідчить факт, який легко перевірити. Олексій Порошенко одружився у Києві у вересні 2013 року, тому у старшого сина Петра Порошенка у 2007 році не було дружини.

Прес-служба Адміністрації Президента звертається до ЗМІ з проханням не поширювати фейкову інформацію, що носить явно замовний з боку країни-агресора характер. А з боку медіа, які поширили неперевірену інформацію, зокрема "Українська правда" і NewsОne, розраховуємо на публічне вибачення», - йдеться у повідомленні для ЗМІ прес-служби Адміністрації Президента України.

Як повідомляє «Українська правда», раніше грузинський телеканал «Руставі-2» опублікував, як стверджується, копії звернень Петра Порошенка до ФСБ,  де він нібито обіцяє не діяти проти інтересів Росії.

Ці папери начебто були написані тоді ще народним депутатом Порошенком 3 лютого 2007 року, коли його не пустили на територію РФ. Представники російського Міністерства закордонних справ  поширили документ, де вказано, що заборона на в'їзд у Росію народного депутата України Порошенка є відповіддю на недружню акцію української сторони.

На одній зі сторінок опублікованих «документів» вказується, що нібито Порошенко хоче в'їхати в РФ, оскільки він «в інтересах Росії» залучає великі інвестиції, а у Санкт-Петербурзі проживають батьки дружини його старшого сина Олексія Порошенка.

Нагадаємо, в грудні Адміністрації Президента заявили, що заява українського бізнесмена Сергія Курченка щодо несплати Петром Порошенком податків після продажу «Українського медіахолдингу» (УМХ) не відповідає дійсності.

На фото - Петро Порошенко, його син Олексій та невістка Юлія

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY