detector.media
11.01.2018 16:11
Канал «Україна» розпочав зйомки чотирисерійної мелодрами «Потрібен чоловік»
Канал «Україна» розпочав зйомки чотирисерійної мелодрами «Потрібен чоловік»
Виробництвом стрічки займається продакшен IVORY films, який також знімає для каналу «Україна» ток-шоу «Говорить Україна»

Про це повідомляє прес-служба каналу «Україна».

У центрі сюжету – любовний трикутник: успішний бізнесмен Микита, його невірна дружина Лєра, і молода жінка Майя, яка поки не знайшла своє кохання, але дуже хоче стати матір'ю. Пошуки потенційного батька для майбутньої дитини були марними, аж поки доля не звела її з Микитою. Шлях до щастя, звичайно ж, виявиться непростим: Майї ще доведеться подолати підступи дружини Микити Лєри та її мами.

«Це історія з життя, і, думаю, багато глядачів пізнають в ній себе. Кохання буває різним, і любовні історії завжди хвилюватимуть», – розповів режисер картини Антон Гойда.

Зйомки стрічки «Потрібен чоловік» проходять у Києві і триватимуть до кінця січня. Роль головної «лиходійки» – Лєри – виконала актриса Алла Мартинюк.

«У моєї героїні багато внутрішніх моментів, які важливо розкрити: на те, якою вона стала, вплинула глибока особиста драма. Але, незважаючи на це, ми акцентуємо увагу на тому, що найголовніше в житті – це почуття і вірність. А зрада, особливо близьких людей, часто обертається цілковитою самотністю», – зазначила Алла Мартинюк.

У фільмі також зіграли Ілля Носков, Світлана Антонова, Володимир Ящук, Мирослава Філіпович, Руслан Коваль, Неоніла Білецька, Сергій Коршиков, Ірина Калашникова тощо.

Режисер: Антон Гойда.

Сценаристи: Олена Бойко, Марія Бек.

Оператор: Сергій Головащенко.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY