detector.media
11.01.2018 15:22
«Слідство ведуть екстрасенси»: на СТБ стартує новий сезон про містику та кохання
Уже цієї неділі, 14 січня, о 19:00 на телеканалі СТБ стартує новий сезон наймістичнішого проекту країни «Слідство ведуть екстрасенси». В його основі, як і раніше – загадкові нерозкриті історії, в яких будуть розбиратися найсильніші ясновидці. До чого може довести застосування любовної магії, і якою буває розплата за неї – дізнайтеся у прем'єрних випусках реаліті.

Кожна нова історія сезону просякнута містикою і коханням. Герої на своєму прикладі доведуть, що це почуття не вмирає навіть після смерті. Воно штовхає людей на найризикованіші і шокуючі вчинки, за які рано чи пізно доведеться нести відповідальність.

Традиційно розслідувати загадкові ситуації буде команда екстрасенсів. Експертами нового сезону стануть найсильніші учасники проекту «Битва екстрасенсів»: Хаял Алекперов, Олена Курилова, Яна Пасинкова, Жанна Шулакова, Ольга Калинова, Ярослава Федорова і Рубіна Цибульська. Ясновидці об'єднають свої зусилля заради людей, які потребують їхньої допомоги.

Уже в першому випуску Олена Курилова та Жанна Шулакова вирушать до села Вікнина Кіровоградської області, щоб врятувати сім'ю від таємничої сили, яка мешкає в їхньому новому будинку. Щоночі Надія Войтенко та її близькі чують жахливий стогін, від якого в жилах холоне кров. З кожним днем ​​присутність потойбічної сили відчувається все більше. Щось надприродне почало залишати на вікнах і стінах дивні сліди... А незабаром нести реальну загрозу життю! Одного разу син з невісткою знайшли ледь живу Надію в петлі... Але тоді її вдалося врятувати.

Сім'я вважає, що Надію намагається вбити загиблий господар будинку за те, що нові мешканці зруйнували колишню будівлю, коли придбали ділянку. Але продати нерухомість члени сім'ї не можуть, адже на цій землі крім будинку у них є ціле фермерське господарство.

«Цій родині загрожує сутність, яка може приймати абсолютно різні форми. То залишає сліди на стіні, то в образі вовка або собаки приходить. Але карти говорять мені, що вона прив'язана саме до Наді. Тому її близькі також в небезпеці», повідомить героям програми ясновидиця Олена Курилова.

Хто намагається вбити Надію, з якої причини їй мститься таємнича сила і до чого тут шаманська магія – дізнайтеся в прем'єрному випуску сезону вже цієї неділі, 14 січня о 19:00 на СТБ!

Прес-служба телеканалу СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY