detector.media
11.01.2018 15:12
До ведучих «Ранку з Україною» приєднався Григорій Герман
До ведучих «Ранку з Україною» приєднався Григорій Герман
З 15 січня глядачі телеканалу «Україна» починатимуть новий день у компанії нового ведучого інформаційно-розважальної програми «Ранок з Україною» - Григорія Германа

Про це повідомляє прес-служба каналу «Україна».

«По-перше, це чудова компанія, яка збирається на світанні, щоб зробити наш світ кращим. По-друге, можливість першим дізнаватися купу цікавої та корисної інформації, а також бути тим, хто скаже всій країні прямо вранці: «Народ! Все у нас буде добре! Бо новий день – це нові можливості!» — каже сам Григорій Герман. — А чого варте промчати вранці улюбленим містом без заторів – автомобілісти мене зрозуміють. «Ранок з Україною» – це цистерна правильного, хорошого адреналіну, це пульс фантастичної країни, яка от-от прокинеться. Є одне «але». Я сова... але погана та сова, яка не постарається стати жайворонком. Тому побачимося вранці, улюблена країно!»

За словами керівника проекту «Ранок з Україною» Тетяни Алтухової, головна надздібність Григорія Германа – невгамовна енергія.

«Йому цікаво все: від медицини й освіти України до зовнішньої політики Австралії. І в нього є активна позиція з будь-якого питання! Ми раді, що Гриша приєднався до нас, і знаємо, що він розуміє наших глядачів і хоче допомогти їм знайти шляхи вирішення проблем, розповісти про найважливіше, поділитися своїми спостереженнями», – коментує Тетяна Алтухова.

Кар'єру в ЗМІ Григорій Герман розпочав у 1992 році ведучим на радіо. З 2006 року – ведучий програм на українських телеканалах. Захоплюється кулінарією і веде блог «Кухня Германа», а влітку 2017 року приєднався до творчої команди телеканалу «Україна» як ведучий сімейного кулінарного шоу «Свекруха чи невістка». Григорій одружений з телеведучою Іриною Фроловою, пара виховує двох синів – 3-річного Данила і піврічного Луку.

«Ранок з Україною» в ефірі каналу «Україна» - у будні з 6:30.

Фото: канал «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY