detector.media
11.01.2018 10:12
Star Media завершила зйомки російсько-української версії «Менталіста»
Star Media завершила зйомки російсько-української версії «Менталіста»
Українсько-російська група компаній Star Media завершила виробництво 16-серійної російсько-української адаптації формату Warner Brothers «Менталіст» у головній ролі з ізраїльським актором Йехецкелем Лазаровим.

Про це повідомила прес-служба Star Media.

У центрі серіалу - харизматичний 42-річний Данило Романов, консультант особливого кримінального відділу. Він чудовий Менталіст, психолог-практик і маніпулятор, колись видавав себе за екстрасенса і ясновидця, здатного читати чужі думки. Данило має живий розум, феноменальну спостережливість, а також видатні здібності до гіпнозу і навіювання. Він - людина з безліччю секретів, які починають розкриватися протягом серіалу.

Як писав «Детектор медіа», «Менталіст» є російсько-українською адаптацією однойменного американського детективного драматичного серіалу. Star Media розпочала зйомки 16-серійного фільму на початку жовтня 2016 року. Серіал фільмували в Росії та в Україні.

Роль Менталіста виконує ізраїльський актор Йехезкель Лазаров. Автор сценарію – Аркадій Висоцький, режисер-постановник – Олексій Мурадов.

Про плани Star Media зняти власну адаптацію «Менталіста» було відомо із січня 2015 року.

За повідомленням прес-служби, в проекті задіяно багато українських акторів - Ігор Оробей, Анатолій Головань, Сергій Демченко, Олег Карпенко, Олена Ященко, Андрій Мірошниченко, Михайло Малицький та інші. Головною українською локацією виступила Одеса, йдеться у повідомленні.

В Україні прем'єра запланована на телеканалі ICTV.

Російські ЗМІ називають «Менталіст» російським проектом. 15 вересня 2016 року сайт tvkinoradio.ru з посиланням на kino-teatr.ru повідомив, що «в російській столиці напередодні стартували зйомки російської адаптації популярного американського серіалу "Менталіст". За виробництво вітчизняної версії відповідає компанія Star Media, а постановкою займається режисер Олексій Мурадов».

Видання інформувало, що головну роль в адаптації виконає ізраїльський актор Йехецкель Лазаров. Також у проекті задіяні Анастасія Мікульчина, Єлизавета Лотова, Ілля Ільїних та інші артисти.

«Примітно, що для створення спільного проекту об'єдналися "Первый канал" і ТВ-3. Прем'єра російського "Менталіста" відбудеться наступного року (2017-го – ред.) на "Первом", пізніше запланований показ і на ТВ-3», - писало російське джерело.

Прес-служба Star Media наголошує, що вітчизняний «Менталіст» вироблявся у співпраці з британським представництвом кіностудії Warner Brothers: «Для компанії Star Media це особливий формат і разом з тим не єдиний - кінокомпанія не зупиняється у співпраці з європейськими колегами-продюсерами».

Star Media також повідомляє про те, що спільно з компанією Apple Film знімає сучасний детективний серіал The Pleasure principles, замовлений польським і чеським каналами. Це восьмисерійний детектив, в якому події розгортається одночасно в Варшаві, Празі та Одесі.

«Готуємо нову українську романтичну комедію «Секс та нічого особистого» (адаптація відомого канадського формату My Awkward Sexual Adventure) і паралельно ведемо переговори з європейськими колегами як з виробництва, так і з продажу цього проекту в Європу. Кінотеатральний реліз заплановано на 14 лютого 2019 року. Зйомки проходитимуть в Києві, Львові та Празі. Також в роботі на різних етапах виробництва ціла лінійка продуктів українською мовою - серіали «Подорожник», «У неділю рано зілля копала», «Спиртовози» та інші», - зазначається в повідомленні.

Як повідомляв «Детектор медіа», 27 листопада на каналі «Україна» відбулася прем'єра 16-серійного фільму «Біле-чорне» виробництва компанії ABC Film, головну роль у якому виконала російська акторка Марія Машкова. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY