detector.media
10.01.2018 15:48
Журнал «Натали» отримав нову головну редакторку і оновлюватиметься
Журнал «Натали» отримав нову головну редакторку і оновлюватиметься
Із січня 2018 року власниця компанії «Бліц-Інформ» Наталя Мельничук і керуючий партнер Телерадіокомпанії «Бізнес – Центр Аріар» Олексій Артемчук випускатимуть оновлений журнал «Натали». Проект очолить новий головний редактор – Ірина Трухачова, оновлений номер вийде до початку березня.

Про це «Детектору медіа» повідомили у відділі маркетингу журналу.

Ірина Трухачова – телеведуча, громадський діяч, засновник Продюсерського центру «ІТЕРА», автор популярного телепроекту «Казка для тебе», фотопроектів, «Казкових вечірок», зірковий блогер.

«Це буде цілковито інший журнал, ми будемо писати для активних, успішних, самодостатніх жінок і йти в ногу з часом. «Наталі» – перший український журнал з цікавою історією. Але сьогодні ми починаємо новий її виток – несподіваний, красивий, захоплюючий. Чекайте від нас новин», - прокоментувала сама Ірина Трухачова.

Основний склад команди журналу запрошений залишитися, планується репозиціонування видання.

Нагадаємо, наприкінці грудня минулого року з’явилася інформація, нібито ТОВ «Видавничий дім "Бліц-Інформ"» повідомив мережі дистриб'юторів, що проекти тижневика «Бизнес» і журналу «Натали» будуть закриті у видавництві з 1 січня 2018 року. Про це йшлося у листі за підписом генерального директора ТОВ «Видавничий дім "Бліц-Інформ"» Сергія Набока.

«Це була не офіційна заява, а лист дистриб'юторам, позаяк Видавничий дім не займатиметься реалізацією журналу «Натали», відвантажувати його роздрібним мережам буде інша юридична особа», - пояснила «ДМ» керівник відділу маркетингу журналу Тетяна Кузьменко.

За словами нашої співрозмовниці, листа складено некоректно, переплутано навіть ім'я генерального директора.

Як повідомляв «Детектор медіа», журнал «Бизнес», який раніше видавався у «Видавничому домі "Бліц-Інформ"», викупив і розвиватиме «Український Бізнес Хаб».

Про те, що тижневик «Бизнес» виходитиме й після 1 січня 2018 року, розповів «Детектору медіа» співзасновник і керівник нового видавця журналу – ТОВ «Український Бізнес Хаб» Володимир Чеповий.  

«Компетентно інформую вас, що 26 вересня 2017 року проект журналу БІЗНЕС був викуплений і розвивається самостійно і успішно. Власником всіх прав і видавцем є ТОВ «Український Бізнес Хаб», співзасновником і керівником якого я є», - повідомив пан Чеповий.

На фото: Ірина Трухачова

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY