detector.media
10.01.2018 15:15
Kinorob повернула Держкіно 1,02 млн грн, виділені на виробництво «Сторожової застави»
Kinorob повернула Держкіно 1,02 млн грн, виділені на виробництво «Сторожової застави»
Компанія Kinorob почала повертати Державному агентству України з питань кіно (Держкіно) гроші, виділені на виробництво фентезі «Сторожова Застава». Перша частина коштів у розмірі 1,02 млн грн. була переведена на рахунок фонду Держкіно 8 грудня

Про це повідомляє прес-служба Film.ua.

«Подальше повернення коштів планується здійснити за рахунок міжнародної дистрибуції стрічки»,– йдеться в релізі кінокомпанії.

Нагадаємо,  фільм «Сторожова Застава» знятий компанією Kinorob за мотивами книги Володимира Рутківського за підтримки Держкіно. Співпродюсер фільму — Новий канал. Прокатом в Україні займається компанія Ukrainian Film Distribution.

За повідомленням прес-служби, на сьогоднішній день права на український фільм-фентезі продані в Китай, Південну Корею, Індію, Японію, Пакистан, Шрі-Ланку, Бангладеш, Непал, Бутан, Мальдиви, Казахстан, Молдову, Росію, Білорусь, Киргизстан, Францію та франкомовні території світу, Італію, Іспанію та Канаду.

У грудні «Сторожова застава» став доступний з англійськими субтитрами в бібліотеках найбільших світових VOD-платформ iTunes і Amazon.

Фото: кадр із фільму «Сторожова застава» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY