detector.media
05.01.2018 13:54
У випусків «Сьогодні» на телеканалі «Україна» – новий ведучий
У випусків «Сьогодні» на телеканалі «Україна» – новий ведучий
З понеділка, 8 січня, новим ведучим денних випусків інформаційної програми «Сьогодні» на каналі «Україна» стане Ігор Пупков

Про це повідомила прес-служба телеканалу «Україна».   

У денних випусках програми «Сьогодні» о 15:00 з понеділка по суботу Ігор Пупков розповідатиме про найважливіші та найактуальніші події дня.

«Для будь-якого ведучого важливим є зростання та розвиток. Особисто для мене важливо, коли поруч є люди, у яких можна й потрібно вчитися, поруч з якими ти будеш теж рости й розвиватися, - розповів сам Ігор Пупков. - Така команда є на каналі «Україна», тому сумнівів приймати пропозицію абсолютно не було. Я вдячний колегам за те, що підтримали і підтримують».

За словами керівника проекту Людмили Добровольської, долучення Ігоря підсилить команду: «Ігор – ведучий з великим позитивним інформаційним досвідом. Він далеко не новачок в професії, його знають і люблять телеглядачі».

Ігор Пупков на телебаченні працює з 1998 року. Зокрема з жовтня 2003-го був ведучим «Подробиць» на «Інтері», з травня 2007-го - ведучим новин на ТРК «Київ». З березня 2009-го  - ведучий інформаційної програми на телеканалі «Сіті». У вересні 2015-го став ведучим програми «Свідок» на телеканалі НТН. До приходу на НТН працював в інформаційній службі каналу БТБ, а згодом на каналі UBR, де з листопада 2013 року був ведучим новин разом із Людмилою Добровольською.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY