detector.media
05.01.2018 09:52
На Полтавщині чоловіка оштрафували за поширення порнографії в заборонених соцмережах
На Полтавщині чоловіка оштрафували за поширення порнографії в заборонених соцмережах
Решетилівський районний суд виніс вирок чоловікові, який у соціальній мережі «ВКонтакте», забороненій в Україні, поширював відео порнографічного змісту

Про це повідомляє Кременчуг Today з посиланням на єдиний реєстр судових рішень.

«Упродовж року обвинувачений, будучи зареєстрованим в соціальній мережі «Вконтакте», завантажував на свою сторінку… відеофайли, які, згідно з висновком експерта, належать до продукції порнографічного характеру, внаслідок чого ці відеофайли ставали доступними для загального перегляду іншими особами, чим самим розповсюджував продукцію порнографічного характеру», – йдеться в тексті ухвали.

Підсудний уклав з прокурором угоду про винуватість, яку затвердив суд. В якості покарання за скоєне правопорушення чоловік має сплатити штраф у розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1700 гривень.

Як повідомляв «Детектор медіа», впродовж 2017 року співробітники підрозділів контррозвідувального захисту у сфері інформаційної безпеки СБУ припинили діяльність 388 осіб, причетних до адміністрування та модерування антиукраїнських ресурсів у інтернеті. За матеріалами спецслужби зареєстровано 43 кримінальні провадження.

Фото: SecurityLab

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY