detector.media
27.12.2017 10:08
В Україні знімуть фільм про Лобановського і Блохіна у звітах КДБ
В Україні знімуть фільм про Лобановського і Блохіна у звітах КДБ
Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією «К-Медіа Плюс» контракт про надання державної фінансової підтримки повнометражному документальному фільму з елементами анімації «Лобановський, Блохін та інші в неслужбових звітах майора КДБ».

Про це повідомляється на сторінці Держкіно в Facebook.

Цей проект став переможцем 10-го конкурсного відбору Держкіно. Режисерами та авторами сценарію картини є Сергій Долбілов і Семен Случевський. Продюсери – Віктор Самойленко та Андрій Слободян.

Сума державної фінансової підтримки цього фільму стовідсотковою і становить 4 млн 254 тис. 709 грн.

Стрічка є адаптацією книги Ігоря Черкасова «Сторінки життя головного тренера. Особисті враження колишнього офіцера КДБ СРСР».

За словами творців фільму, це незвичайний за формою фільм про видатні досягнення українських футболістів і київський стадіон, який прийматиме фінал Ліги Чемпіонів у 2018-му році, а також про інші проблеми великого спорту. Тема розкриватиметься не звичними засобами гучних фанфар, а за допомогою іронії та самоіронії знаменитих героїв проекту, йдеться у повідомленні.

Реліз стрічки запланований на травень 2018-го року.

Як повідомляв «Детектор медіа», 19-го грудня Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією «UM-GROUP» контракт про надання державної фінансової підтримки документальному фільму «Операція «Грубешів». Проект цього фільму теж став одним із переможців 10-го конкурсного відбору Держкіно. Режисером фільму та автором сценарію є Віталій Загоруйко, продюсером – Артем Денисов. Сума державної фінансової підтримки цього проекту становить 3 млн 468 тис. 235грн., що і  становить повну вартість виробництва.

Фото: Facebook Пилипа Іллєнка

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY