detector.media
26.12.2017 13:41
В Україні знімуть анімаційний серіал «Мама Поспішає Додому»
В Україні знімуть анімаційний серіал «Мама Поспішає Додому»
Серіал розповість про пригоди родини, яка мешкає у звичайному сучасному місті, але вірить та творить дива як у казковому, так і у реальному світі. Складається серіал із 26 7-хвилинних серій

Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією «Glowberry» контракт про надання державної фінансової підтримки анімаційному серіалу «Мама Поспішає Додому».

Про це повідомляється на сайті Держкіно.

Проект цього комедійного пригодницького серіалу став одним із переможців 10-го конкурсного відбору Держкіно.

Режисером є Євген Альохін, авторами  сценарію  –  Ольга Черепанова, Вадим Шинкарьов, Ірина Маламуж, Рахта Макеєнкова і Марія Сидорчук. Продюсує серіал Ольга Черепанова. Сума державної фінансової підтримки становить 7 млн 560 тис. грн.. при загальній вартості виробництва 18 млн 900 тис. грн.

Лесик та його батьки живуть життям, звичним для більшості сучасних сімей: щоранку Мама і Тато йдуть на роботу, а Лесик залишається вдома з нянею. Після роботи батьки поспішають додому, на своєму шляху вони потрапляють у чарівні пригоди та долають неймовірні перешкоди.

Слоган серіалу: Ніщо не зупинить батьків, які поспішають додому! Всі чари світу на їхньому боці!

Концепція анімаційного серіалу заснована на популярній дитячій книзі Світлани  Дорошевої та інтерактивному додатку «Мама Поспішає Додому». Книгу було двічі перевидано в Україні та декілька разів в країнах СНД, а також у Китаї – видавництвом Changjiang New Century Culture and Media. Це перша та найбільш популярна книга видавництва «Glowberry», розроблена українською командою авторів.

Інтерактивний додаток за мотивами книги отримав позитивний відгук у більш ніж 20 країнах світу та нараховує понад 50 000 завантажень, що є дуже високим показником для дитячих інтерактивних книг.

Як повідомляв «Детектор медіа», Державне підприємство «Українська студія анімаційних фільмів» («Укранімафільм») не продюсуватиме нові епізоди мультфільму «Козаки». Про це 15 грудня під час конференції «Розвиток анімації в Україні» розповів нещодавно призначений генеральний продюсер – директор ДП «Укранімафільм» Дмитро Лісенбарт.

Фото: Facebook Пилипа Іллєнка

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY