detector.media
23.12.2017 13:19
Видання Variety назвало фільми-невдахи 2017 року
Видання Variety назвало фільми-невдахи 2017 року
Американський портал Variety склав список головних провалів у світовій кіноіндустрії в 2017 році.

До переліку, опублікованому на сайті видання, увійшли шість фільмів, повідомляє «112 Україна».

Критики визнали провальними картини «Меч короля Артура», «Валеріан і місто тисячі планет», «Темна вежа», «Геошторм», «Обіцянка» та «Монстр-траки». Відзначається, що касові збори двох останніх фільмів виявилися меншими, ніж витрати на їх створення.

Прем'єра стрічки-катастрофи «Геошторм» відкладалася у США чотири рази через природні катастрофи. При бюджеті в 120 мільйонів доларів стрічка зібрала 207 мільйонів в прокаті.

Екранізація серії романів Стівена Кінга «Темна вежа» отримала безліч негативних рецензій — критикам не сподобався занадто заплутаний сюжет. Касові збори фантастичного вестерну склали 111 млн дол., витратили на нього 60 млн дол.

«Меч короля Артура» також увійшов до списку через невеликий дохід — в американському прокаті фільм заробив 39 млн дол., а в Китаї — 8 млн дол.

«Валеріан і місто тисячі планет» Люка Бессона — найдорожчий фільм, знятий у Франції. У прокаті зібрав 225 млн дол. при бюджеті в 180 млн дол.

Нагадаємо, американський журнал Rolling Stone опублікував список з десяти найгірших кінострічок, які вийшли на екрани в 2017 році.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY