detector.media
19.12.2017 09:52
Фільм «Кіборги» покажуть у Верховній Раді
Фільм «Кіборги» покажуть у Верховній Раді
Кулуарний показ української військової кінострічки відбудеться у четвер, 21 грудня, після ранкового засідання.

Народним обранцям покажуть заснований на реальних подіях художній фільм «Кіборги» про героїчну оборону військовими і добровольцями Донецького аеропорту.

Про це поінформував на засіданні погоджувальної ради у парламенті народний депутат Микола Княжицький, передає кореспондент LIGA.net.

За словами пана Княжицького, показ відбудеться 21 грудня о 14:00 в приміщенні Верховної Ради на третьому поверсі після ранкового засідання.

Також планується зустріч парламентаріїв зі зйомочною групою «Кіборгів».

Зазначимо, що «Кіборги» дванадцятий день з успіхом йдуть у кінотеатрах України.

Як повідомляв «Детектор Медіа», фільм режисера Ахтема Сеїтаблаєва «Кіборги», який вийшов в прокат 6 грудня, за перший вікенд зібрав 8 млн 186 тисяч 701 гривень.

За два вікенди показу стрічка зібрала 15,7 млн грн. Таким чином фільм встановив новий рекод для національних фільмів у вітчизняному прокаті: попередній лідер - стрічка «Dzidzio Контрабас» - за два перші вікенди показу зібрав 15 025 000 грн.

Успішному прокату не завадив навіть вихід на широкі екрани чергового епізоду голлівудського блокбастеру «Зоряні війни: Останні джедаї». 

Нагадаємо, що 11 грудня в Державному агентстві України з питань кіно відбулася зустріч чиновників із кінопрокатниками, ініційована Національною радою з питань телебачення і радіомовлення, під час якої представники державних інституцій закликали гравців ринку не обмежувати прокат фільму «Кіборги» та нагадали, що в Україні встановлено квоту 15% для національних фільмів у кінотеатрах, за невиконання якої передбачено штраф у розмірі 1530 грн.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY