detector.media
18.12.2017 10:13
«Крим.Реалії» транслюватиме суд у справі журналіста Семени
«Крим.Реалії» транслюватиме суд у справі журналіста Семени
Сьогодні, 18 грудня, у підконтрольному Кремлю Верховному суді Криму планують розглянути апеляцію на вирок кримському журналісту Миколі Семені, якого звинуватили в публічних закликах до порушення територіальної цілісності Росії. Видання «Крим.Реалії» стежитиме за судом онлайн

Про це повідомляє в»Крим.Реалії».

«З інформацією кореспондента "Крим.Реалії", засідання суду призначили на 13:00 (12:00 за Києвом). "Крим.Реалії" стежитимуть за тим, що відбувається, в живому блозі», – йдеться на сайті видання.

Нагадаємо, в квітні 2016 року російська ФСБ в окупованому Криму провела обшук і порушила кримінальну справу проти позаштатного журналіста «Радіо Свобода» Миколи Семени за статтю, у якій начебто містяться «заклики до порушення територіальної цілісності РФ». Після цього журналіста кілька годин допитували у ФСБ. Згодом його відпустили під підписку про невиїзд.

22 вересня підконтрольний Кремлю Залізничний районний суд Сімферополя оголосив вирок кримському журналісту Миколі Семені. Журналісту призначено покарання у вигляді двох з половиною років умовно з випробувальним терміном на три роки і забороною займатися публічною діяльністю.

Як повідомляв «Детектор медіа», захист журналіста 29 вересня оскаржив вирок, винесений йому підконтрольним Кремлю Залізничним районним судом Сімферополя.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY