detector.media
17.12.2017 16:04
Очільник МЗС Британії звинувачує Росію у застосуванні кіберзброї проти Заходу
Очільник МЗС Британії звинувачує Росію у застосуванні кіберзброї проти Заходу
Міністр закордонних справ Британії Борис Джонсон звинуватив Росію в дестабілізації Заходу шляхом вторгнень, вбивств і спроб втрутитися в західні вибори.

Про це він розповів у інтерв’ю The Sunday Times напередодні свого візиту до Росії, повідомляє «Європейська правда» з посиланням на Mail Online.

За словами Бориса Джонсона, у відносинах Росії та Заходу був «момент надії та зміни» наприкінці Холодної війни, але сьогодні цей період здається «абсолютною ілюзією».

«Росія не була настільки ворожою до  Великої Британії та західних інтересів з моменту закінчення Холодної війни», - сказав британський дипломат.

«У Криму – захоплення частини суверенної європейської території іншої держави і утримання її вперше з 1945 року. Додайте їх дестабілізуючі дії на західних Балканах. У нас практично є російські відбитки пальців у спробі замаху в Чорногорії. Погляньте, що вони роблять за допомогою кібер-зброї, зі спробою зриву демократичних процесів у Великій Британії», - підкреслив Джонсон.

Разом з тим він додав, що не бачив доказів втручання РФ у кампанію референдуму щодо Brexit, але бачив «російський тролінг у Facebook». 

Нагадаємо, на початку грудня Британський уряд випустив нове попередження про ризики для безпеки при використанні російського антивірусного програмного забезпечення «Лабораторії Касперського».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY