detector.media
17.12.2017 10:10
«Белорусский партизан» повернувся після блокування із іншим доменним ім’ям
«Белорусский партизан» повернувся після блокування із іншим доменним ім’ям
Заснований журналістом Павлом Шереметом сайт «Белорусский партизан» змінив доменне ім'я після того, як був заблокований Міністерством інформації Республіки Білорусь.

Про це йдеться у зверненні видання до читачів.

««Белорусский партизан» повернувся. З відкритим забралом. У доменній зоні by», - наголосила редакція видання.

При цьому сайт підкреслює, що змінився тільки домен, а не назва ЗМІ: «Ми, звичайно, могли дещо змінити назву, могли використовувати інше, але дуже схоже доменне ім'я. Але ми не хочемо грати в дурну гру в «тікай-доганяй», яку пропонує влада, коли без пояснення причин і без жодного попередження блокує незалежні інформаційні ресурси».

Нагадаємо, Міністерство інформації Республіки Білорусь заблокувало сайт видання «Белорусский партизан», одним із засновників якого був журналіст Павло Шеремет. «На вказаному інформаційному ресурсі, розміщеному за межами національного сегмента мережі інтернет, регулярно розміщуються матеріали, в яких міститься заборонена інформація», —  йдеться у повідомленні відомства.

 У білоруському міністерстві повідомили, що рішення про блокування прийнято за результатами моніторингу сайту, проте не називаються публікації, у яких була оприлюднена заборонена інформація. 

Редакція видання повідомила, що не отримувала ніяких офіційних попереджень про блокування. У Міністерстві інформації їм не вдалося з'ясувати конкретні причини обмеження доступу до сайту. У своїй публікації з приводу блокування «Белорусский партизан» радить підписуватися на сторінки проекту в соцмережах і пояснює, як обійти блокування.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY