detector.media
16.12.2017 17:25
Доктрину інформаційної політики України обговорили члени Студентської ради при Мінінформполітики
Доктрину інформаційної політики України обговорили члени Студентської ради при Мінінформполітики
Відбулась перша зустріч оновленої Студентської ради при Міністерстві інформаційної політики, на яку прибули студенти з різних областей України.

Про це повідомляє «Укрінформ».

У зістрічі також взяли участь заступник міністра інформполітики Дмитро Золотухін, автор проекту «Україна. Повернення своєї історії», журналіст Акім Галімов та директорка центру комунікацій Київського національного університету імені Тараса Шевченка Олена Добржанська.

Студенти разом зі спікерами обговорили Доктрину інформаційної політики України, питання маніпуляції фактами в інформаційному просторі, мовні питання та об'єктивність передання інформації як основу безпеки країни.

Як раніше повідомляли в Мінінформполітики, відомство надіслало запрошення до всіх державних закладів України та запросило студентів - представників студентського самоврядування. Протягом двох місяців було зібрано близько 50 заявок студентів вишів від Закарпаття до Луганщини.

Студентська рада, спеціальний дорадчий орган при Міністерстві інформаційної політики,  була створена в квітні 2016 року для надання рекомендацій та проведення консультацій з питань формування інформаційної політики України, забезпечення незалежного інформаційного простору України та створення позитивних інформаційних приводів до знакових дат.

Нагадаємо, 4 грудня Кабінет Міністрів України вніс до Верховної Ради доопрацьований до другого читання проект закону про державний бюджет на 2018 рік. На видатки Міністерства інформаційної політики уряд пропонує виділити 862,1 млн грн. – на 340 млн грн. більше, ніж пропонував у проекті до першого читання.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY