detector.media
14.12.2017 13:00
Телеканал «2+2» розпочав роботу над новим детективним серіалом «Фантом»
Телеканал «2+2» розпочав роботу над новим детективним серіалом «Фантом»
Телеканал «2+2» готує до виробництва новий авантюрно-пригодницький детектив з елементами фантастики під робочою назвою «Фантом». Співавтором ідеї серіалу та сценарію є режисер Олексій Шапарєв.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу «2+2».  

Новий серіал - детективна історія, головним героєм якої є геній злочинного світу на прізвисько Фантом. Це віртуозний бандит, якому вдається скоювати найбрутальніші та найвишуканіші злочини, уникаючи покарання. Його секрет – сучасні технології, які допомагають змінювати зовнішність, перетворюючись на будь-кого – звичайного водія, зірку естради чи відомого політика. Коли на невловимого Фантома виходить колишній слідчий Михайло Жаров, Фантом стає справжнім месником, під його прицілом опиняються не тільки кримінальні авторитети, але й корумпована еліта при владі.

«Фантом - це крок уперед в серіальному виробництві каналу «2+2» . Оригінальна  ідея,  багатовимірний головний герой, талановита сценарна група - народжується справді   перспективний проект, який стане нашим хедлайнером», – ділиться планами продюсер проекту Олеся Пазенко.

Наразі телеканал «2+2» подав всі необхідні документи для реєстрації назв та синопсису серіалу, а креативна група каналу разом з Олексієм Шапарєвим та сценарною групою працює над розробкою сценарію. Розпочати зйомки серіалу канал «2+2» планує вже у 2018 році та розглядає можливість створення стрічки із залученням партнерів.

«Після перезапуску пройшло достатньо часу, аби ми могли зрозуміти, що нам справді вдається робити добре, і в якому напрямку каналу слід рухатись далі. Так одним із пріоритетних напрямків розвитку є власне серіальне виробництво», – розповідає генеральний продюсер  «2+2» Максим Кривицький.

Нагадаємо, 14 серпня 2017 року відбувся успішний перезапуск телеканалу «2+2». Канал змінив графічне оформлення та програмне наповнення. В осінньому телевізійному сезоні відбулись успішні прем’єри серіалів «Ментівські війни. Одеса», «Ментівські війни. Київ», а також «Гвардії-2». Крім того, канал збільшив обсяги власного серіального виробництва, наразі відбуваються зйомки двох серіалів «Опер за викликом» та «Стоматолог».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY