detector.media
13.12.2017 15:44
Запускається у виробництво ще один переможець Десятого пітчингу Держкіно - стрічка «В радості, і тільки в радості…»
Запускається у виробництво ще один переможець Десятого пітчингу Держкіно - стрічка «В радості, і тільки в радості…»
Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією «Ап юєй студіо» контракт щодо надання проекту «В радості, і тільки в радості…» державної фінансової підтримки 967 тис. 768 грн., що й становить загальну вартість виробництва фільму.

Про це повідомляється на сторінці Держкіно у Facebook.   

Кінопроект короткометражної психологічної драми «В радості, і тільки в радості…» став переможцем Десятого конкурсного відбору кінопроектів, що претендують на фінансову підтримку держави.

Для режисера та співавтора сценарію Марини Рощиної ця стрічка дебютна. Співавтором картини є також Ольга Любарова, продюсує фільм Полина Бушинська.

Фото: Facebook Пилипа Іллєнка

Пізно вночі, стоячи на балконі в імпровізованих весільних нарядах, Оля і Діма жартома одружуються. З першими променями сонця Оля повертається в маленьку тісну квартиру, де її чекає 4-річний син. Матір-одиначка перед вибором: особисте життя чи відповідальність перед дитиною.

Завершення виробництва фільму заплановане на осінь 2018-го року.

Як повідомляв «Детектор медіа», щойно Державне агентство України з питань кіно уклало договір про створення повнометражного документального фільму «Жовтий автобус» режисерки Ірини Цілик.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY