detector.media
13.12.2017 10:28
В АП відкидають звинувачення Курченка щодо несплати податків від продажу УМХ Порошенком
В АП відкидають звинувачення Курченка щодо несплати податків від продажу УМХ Порошенком
В Адміністрації президента заявляють, що заява українського бізнесмена Сергія Курченка щодо несплати Петром Порошенком податків після продажу «Українського медіахолдингу» (УМХ) не відповідає дійсності

Про це повідомляє «Радіо Свобода»

«"Гаманець Януковича", який переховується разом з ним від українського правосуддя у Москві, є сумнівним джерелом інформації», – йдеться у відповіді прес-служби Адміністрації президента на запит видання.

Нагадаємо, 5 грудня генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що політик Міхеїл Саакашвілі отримав від бізнесмена Курченка півмільйона доларів на свою діяльність в Україні та навів записи перехоплення розмов політиків. Крім того, генпрокурор висловив сподівання, що «до Нового року українці будуть позбавлені нещастя слухати і читати певні проросійські "ватні" видання».

Після цього «Комсомольська правда» оприлюднила заяву Курченка, у якій він заявив, що у 2013 році купив у Порошенка медіахолдинг UMH group за $400 млн та стверджує, що після продажу медіахолдингу Порошенко не сплатив податки.

На фото - Петро Порошенко

Фото: UA.News

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY