detector.media
12.12.2017 15:20
У застосуванні страткому для протидії гібридним загрозам важливий досвід НАТО – МІП
У застосуванні страткому для протидії гібридним загрозам важливий досвід НАТО – МІП
11 грудня в рамках дводенного семінару з питань стратегічних комунікацій, організованого Центром інформації та документації НАТО в Києві, Міністерство інформаційної політики України представило бачення розвитку системи стратегічних комунікацій в секторі безпеки й оборони, а також роль міністерства в цьому процесі

Про це повідомляється на сайті МІПу.

«Механізм реалізації Доктрини інфобезпеки України передбачає, що МІП зобов’язане займатися створенням і координацією системи стратегічних комунікацій у сфері центральних органів виконавчої влади. Побудова цієї системи повинна відбуватися із залученням усіх зацікавлених сторін, за підтримки провідних спеціалістів у сфері страткому. Зокрема, важливим є досвід НАТО, як стратегічного партнера України в застосуванні стратегічних комунікацій для протидії гібридним загрозам», – розповів заступник міністра інформполітики Дмитро Золотухін.

Нагадаємо, наприкінці листопада 2017 року пан Золотухін представив український досвід розробки інформаційного законодавства країнам-членам ЄС і НАТО на закритому семінарі Hybrid CoE «Resilient Legislation», присвяченому проблематиці законодавчих прогалин в інформаційній сфері в контексті гібридних загроз демократичним державам.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY